Završna priredba 2015.

             Danas 22.2.2015. na Gradskom klizalištu u Subotici je održana završna svečanost školice klizanja Klizačkog kluba "Spartak".

Sedam dana pre zvaničnog zatvaranja klizališta i prestanka "sezone leda".

Članice podmlatka - školice klizanja : Ema Dulić, Petra i Maja Čajkaš, Vanja Uskoković, Ena Sokola, Karolina Ric, Noemi Božić,Elena Lovaš, lena Simeunović, Iva Tolicki, Ana Jovanović,mina Šimoković su pokazale šta su u protekla 2 i po meseca naučile od svojih mentorki-trenera Maša Stantić i Paulina Majnarić . 

Nakon toga su takmičarke Jovana Đuran, Jelena Kojić, Maja Milović , Anita Kovacs , Teodora Der (koja se sinoć oko ponoći vratila iz Banja Luke sa takmičenja u plivanju i donela 4 medalje od čega 3 zlatne), Mila Škorić i Mina Vrcelj , pokazale svoje slobodne sastave sa kojima će da nastupe na Otvorenom Prvenstvu Vojvodine 2.marta. 
Najbolja članica kluba Leona Rogić, nažalost nije bila u prilici da dođe iz Beograda , gde vredno trenira i sprema se predstojeća takmičenja s obzirom da u svim drugim sredinama "sezona leda" traje do kraja aprila.
Predsednik Klizačkog kluba "Spartak" Jovan Rogić je zatim svim polaznicima školice uručio Diplome o završenoj školici klizanja 2014/2015, takmičarkama prigodan poklončić za kraj sezone i poželeo svima da što pre ponovo imaju prilike da stanu na led i da se pokažu najbolje što znaju na sledećem takmičenju.
Sa dolaskom marta i toplih dana, članice kluba kače klizaljke o klin i obuvaju rolere i nastavljaju svoj rad i treninge.

 

 

Školica i takmičari sa Mašom i Paulinom 22.2.2015.

 

 

Na završnoj priredbi 2013.su učestvovale članice najmlađe sekcije škole klizanja klizačkog kluba "Spartak":

 Laura Ric,

 Lana Poljaković,

 Nora Kermeci,

 Mila Pavić,

 Matea Ifković,

 Miljana Ugarković,

 Vanja Uskoković.

Na kraju su im uručene diplome za završenu školicu klizanja 2012/2013.