KLIZAČKI KLUB "SPARTAK" NAJBOLJI NA TAKMIČENJU U NOVOM SADU

          U ledenoj dvorani Hale "SPENS" u Novom Sadu  je u petak 21.12.2012. održano tradicionalno takmičenje u umetničkom klizanju "Novi sad na ledu 2012". Do najavljenog "smaka sveta" nije došlo, ali se naša mala ekspedicija (5 takmičarki i 1 takmičar ) vratila sa pregršt osvojenih medalja.

         U kategoriji "kadeti B" dečaci, 1.mesto je osvojio Stefan Rogić.

         U kategoriji "kadetkinje B" naše takmičarke su dominirale. Leona Rogić je pokazala da ima ozbiljan potencijal u umetničkom klizanju i ubedljivo zauzela 1.mesto i zlatnu klizaljku. 2.mesto je zauzela Isidora Kulić, 3.mesto Mila Škorić, 4.mesto Teodora Der i 6.mesto Anita Kovač. Sve takmičarke su pokazale, da  su bez obzira na mali broj treninga koji su imali zbog povreda, kasnog formiranja ledene ploče, napredovale u odnosu na prošlu sezonu i da će vremenom koje je pred njima još više popraviti formu i kvalitet svog klizanja.

         Učešće na ovom takmičenju je sufinansirano iz dela sredstava dodeljenih iz budžeta Grada Subotice, čime je klub završio nastupe u ovoj godini i zahvaljuje se Gradu i medijima na pruženoj podršci.

Anita Kovač, Teodora Der, Stefan Rogić, Isidora Kulić, Mila Škorić, Leona Rogić

 

Mila, Leona; Isidora, Stefan, Anita i Teodora

 

Stefan Rogić

Leona Rogić

 

Isidora Kulić

 

             Mila Škorić